Beginnen

Wil je resultaat bereiken?

Wij willen graag resultaten bereiken voor onze klanten. Om dit daadwerkelijk mogelijk te maken, is het om te beginnen belangrijk om te kijken of we bij elkaar passen.

Daarvoor hebben we een aantal voorwaarden opgesteld.

Je hebt doelen

Dat is saai, ja, maar als je niet weet waar je heen wilt, dan weet je ook niet wanneer je er bent.

Helder geformuleerde doelen zijn essentieel voor succesvolle marketingcampagnes, dus als je heldere doelen hebt of bereid bent deze samen met ons te formuleren, dan kunnen we in gesprek gaan.

Je hebt een passie

Het is niet makkelijk om een online publiek te werven. Het is hard werken en kost tijd. Passie is de brandstof die je nodig hebt om door te kunnen gaan op momenten dat allemaal niet zo gaat als jij wilt.

Je hebt budget

Als je echt iets goeds wilt neerzetten, dan ontkom je niet aan het investeren van geld.

Wij werken niet voor een aandeel in jouw start-up of de belofte van toekomstig werk. We doen geen half werk en we werken niet met goedkope oplossingen om kosten te besparen.

Het is niet nodig om een extra hypotheek op je woning te nemen, maar we vragen je wel om ons werk als een investering te zien. Als je de door ons voorgestelde strategieën uitvoert, dan levert dit een positief resultaat op.

Je hebt een team

Wij worden er niet blij van als we onze klanten een burn-out bezorgen, dus als je geen team mensen hebt (of je bent niet bereid om een team op te bouwen), dan wordt het heel lastig voor ons om jouw project op te pakken.

Het kan heel eenvoudig, door bijvoorbeeld een virtual assistant in te huren voor een paar uur per week. Of je neem een volledig content productie-team aan. Hoe dan ook, je gaat hulp nodig hebben.

Je hebt tijd

Als we gaan samenwerken, dan eisen wij je onverdeelde aandacht gedurende de looptijd van het project.

Van het geven van bruikbare feedback tot het online beschikbaar zijn voor chat, het opnemen van marketing video’s; je dient tijd vrij te maken om dingen gedaan te krijgen.

Wij zijn in ieder geval bevlogen en betrokken bij alle projecten die we aanpakken. We geloven voor 100% dat deze eigenschappen de basis zijn voor een succesvolle samenwerking.

Ben je er klaar voor? Klik op de aanmeldknop hieronder om te starten.


Project aanmelden