Gratis webinar e-mailmarketing: Do’s en don’ts

Leer hoe je nieuwsbrieven verstuurt die wel werken (en zonder moeite voldoen aan de wettelijke eisen)

In dit webinar leren Janneke Boerman (jurist) en Monique Dubbelman (digitaal strateeg) je op luchtige wijze hoe je succesvol e-mailmarketing kunt toepassen in jouw organisatie.

Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd wat de beste manier is om digitaal nieuwsbrieven te versturen die inhoudelijk interessant zijn voor je lezers én tegelijkertijd voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden.

De live-uitzending van de webinar vond plaats op 12 maart 2015. Veel informatie is nog steeds relevant, dus daarom heb ik de webinar hier geplaatst, zodat je op je gemak de informatie nog eens kunt beluisteren.

 

Over ons

Janneke Boerman is eigenaar van MetRechtHelder. Ze een is een praktisch jurist en helpt ondernemers aan goed toegankelijke  contracten met heldere taal.
In dit webinar vertelt ze kort over de regels rondom e-mailmarketing en hoe je op een praktische manier aan de wetgeving kan voldoen.

Monique Dubbelman helpt als digitaal strateeg onder de naam BOE!media andere zelfstandig professionals en ondernemers in het mkb bij het verbeteren en/of opzetten en uitvoeren van hun online strategie.
In dit webinar vertelt ze je hoe je een effectieve nieuwsbrief opzet, die interessant is om te lezen. Aan de hand van goede en slechte voorbeelden van nieuwsbrieven wordt aandacht besteed aan tekst, beeld, aanzet tot actie, frequentie en techniek.