Informatieavond digitale transformatie

19 mei 2016

Gratis informatieavond over digitale transformatie en het mkb

Weg met het onderbuikmanagement – digitale informatie als kloppend hart van jouw organisatie

digitale transformatie en het mkb

(Aanmelden kan onderaan deze pagina)

Disruptie, industrie4.0, digitalisering, transformatie, technologische innovatie, DiSoLoMo, internet of things, the cloud: waarschijnlijk heb je een van deze termen de laatste tijd al eens voorbij zien komen. Of niet? Zijn het slechts buzzwords die niet op jou van toepassing zijn, of vind je dat je er wel iets mee moet, maar vraag je je af hoe? Ben je er al mee begonnen? Vergevorderd zelfs? Lees in alle gevallen even door.

Dat digitalisering zijn intrede in het bedrijfsleven heeft gedaan, valt niet te ontkennen. We werken allemaal al jaren met e-mail, slaan onze offertes, facturen en andere documenten op in een map op onze computer, of in een online omgeving. We hebben allemaal wellicht een zakelijke smartphone, waarop we geacht worden altijd bereikbaar te zijn: via Whatsapp, e-mail, sociale media….
Via moderne software krijg je automatisch de laatste rapportages over je bedrijf in beeld, of in jouw geval is een Excel-lijstje dat je handmatig bijhoudt ook goed genoeg.

We zijn dus best goed bezig. Toch? Is jouw organisatie echt klaar voor de toekomst? Weet jij om te gaan met de technologische versnelling, de toenemende informatiestromen, nieuwe organisatievormen, op een dusdanige manier dat het je meer efficiëntie en voordeel ten opzichte van je concurrenten oplevert? En kun je dat over 10 jaar nog steeds? Bestaat jouw organisatie dan eigenlijk nog wel?

Monique Dubbelman (BOE!media) adviseert organisaties over digitale transformatie en online communicatie. Voor haar eindscriptie voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam doet zij onderzoek naar het gebruik van digitale informatie in het kleinbedrijf: organisaties tot 50 personen.

De voortgang van dit onderzoek zal zij presenteren op een informatieavond over digitale informatie.
Tijdens deze avond geeft ze een toelichting op de nieuwste digitale trends en wat het voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je ze optimaal kunt benutten. Aansluitend op de presentatie is er een borrel met een korte discussie: waar staat jouw organisatie nu, en waar zou je naar toe willen?

Datum: donderdag 19 mei 2016
Tijd: 19 uur inloop, start 19.30 (tot ca. 21 uur)
Plaats: Glound, Zwolseweg 58, 2994 LB Barendrecht

 

Dit event heeft reeds plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.