Onderscheidende website laten maken? Vanaf € 900,-

Onderscheidende website laten maken

 

Op zoek naar een websitebouwer met kennis van zaken?

Een onderscheidende website laten maken? Nu vanaf € 900,-

Wil je ook een professionele website laten maken bij BOE!media? Wij ontwikkelen onderscheidende websites voor waarbij de inhoud centraal staat. De websites die wij maken mooi vormgegeven en makkelijk te beheren via WordPress, het meestgebruikte CMS ter wereld. Natuurlijk zijn de websites die wij bouwen geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en zijn ze goed leesbaar op alle soorten apparaten.

Onderscheidend ontwerp

BOE!media heeft ruim 25 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Wij bouwen inmiddels ook al 20 jaar websites. Daarom weten wat werkt en wat niet. Uiteraard zorgen we dat je website helemaal past bij jouw huisstijl en organisatie. Door een onderscheidend ontwerp en de belangrijkste inhoud centraal te stellen, krijgt elke website een uniek design.

WordPress CMS

Wij bouwen sinds 2011 al onze websites met WordPress, het meestgebruikte CMS ter wereld. Inmiddels draait het op 30% van de websites wereldwijd en dat is niet voor niets: het is gratis dus geen dure licenties, het wordt ondersteund door een actieve community, je kunt ermee doorgroeien, het is veilig en gebruiksvriendelijk.

Goed gevonden worden

Natuurlijk wil je dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Je website wordt door ons technisch geoptimaliseerd zodat je direct goed geïndexeerd wordt. Daardoor is je website makkelijker vindbaar. Tevens krijg je van ons ook een handig hulpmiddel voor het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten.

Je nieuwe website is in handen van professionals

Een website laten maken bij BOE!media houdt in dat je in goede handen bent. BOE!media werkt uitsluitend met ervaren professionals. Voordat we je website gaan bouwen neemt een ervaren web consultant contact met je op om samen met jou het doel van je website te bespreken. Op basis van jouw informatie en wensen en onze ervaring wordt de complete website ontwerpen en gebouwd. Voordat de website online wordt gepubliceerd, krijg je uiteraard nog de mogelijkheid om het ontwerp te bekijken. Bekijk alvast wat er mogelijk is.

Voorbeelden van websites

Inclusief gratis en gebruiksvriendelijk CMS

Je wilt natuurlijk op een makkelijke manier de teksten en afbeeldingen op je website kunnen plaatsen en veranderen. Wanneer je je website laat maken door BOE!media, krijg je er een gebruiksvriendelijk en gratis beheersysteem bij. WordPress is, in tegenstelling tot wat vaak gezegd wordt, een veilige keuze en gemakkelijk in gebruik.
Het is niet voor niets dat zelfs het Witte Huis ook heeft gekozen voor dit CMS waar 30% van de websites wereldwijd op draait!


Bekijk meer WordPress websites

Een nieuwe website laten maken betekent beter gevonden worden door Google

Klanten die door BOE!media een website laten maken, stellen vaak als eis dat hun website goed door Google wordt gevonden. Logisch, want dat is de eerste plek waar mensen zoeken. Maar wist je dat er maar liefst 35 factoren van invloed zijn op de vindbaarheid van je website? Dus wil je goed gevonden worden door Google, dan zul je rekening moeten houden met deze factoren. Een goed gestructureerde website is een van deze factoren.

WordPress zorgt ervoor dat je goed gevonden wordt door Google

Gelukkig is dat met WordPress standaard goed geregeld. Ook melden wij je website aan bij Google en wordt er automatisch een dynamische sitemap gegenereerd door het systeem. Je hebt daar dus geen omkijken naar. Tot slot zorgen wij dat je een handig hulpmiddel op je website krijgt geïnstalleerd, waarmee je je vindbaarheid verder kunt verbeteren.

“Naast een goed vormgever bleek BOE!media ook een waardevol gesprekspartner bij de formulering van onze online strategie. Heel veel dank hiervoor!”

Een professionele website laten maken met veel opties

Natuurlijk wil je een website laten maken die snel klaar is, goed gevonden wordt door Google en die zich onderscheidt van de rest. Nou is dat precies wat wij ook voor ogen hebben voor onze klanten. Je krijgt geen eenheidsworst met foto’s die je ook op de website van je concurrent tegenkomt, maar een uniek ontwerp, op maat gemaakt voor jouw organisatie, content en bezoekers. Uiteindelijk kun je na oplevering zelf onbeperkt pagina’s en foto’s aan je website toevoegen.

Ja, ik wil een website laten maken

Stuur mij vrijblijvend een offerte

   • Voor websiteprojecten hebben we een apart vragenformulier opgesteld. Je vindt het formulier hier: https://boemedia.nl/project-aanmelden/
  • Bekijk de verschillende onderhoudsabonnementen    Hou mij op de hoogte over onderwerpen als WordPress, E-mailmarketing, Fotobewerking, Webdesign en Marketing. De nieuwsbrief wordt maximaal elke 14 dagen verstuurd en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.