Werkwijze

Hoe ik te werk ga

BOE!media doet meer dan alleen websites bouwen. Wij hebben veel kennis en expertise van alle aspecten van digitale strategie, waarmee je jouw organisatie verder kunt laten groeien.

Inventarisatie

Ik ga je vragen stellen om erachter te komen waarom je een nieuwe website nodig hebt en wat je exacte doelen zijn. Wees voorbereid op veel vragen, heel veel vragen. Het zou kunnen dat je je hierdoor een beetje ongemakkelijk gaat voelen. Is dit niet het geval? Dan heb ik waarschijnlijk mijn werk niet goed gedaan.

Structureren

Als ik alle informatie heb ontvangen die ik nodig heb, dan start ik met het structureren van de pagina’s van je website, ook wel een sitemap genaamd. Dit wordt een visuele weergave van de structuur van de website, zodat we het eens worden over wat we willen communiceren en welke informatiestructuur daar het beste bij past.

Het prototype

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Dus in plaats van te omschrijven wat ik voor je wil gaan bouwen, in de hoop dat je alle technische termen die ik gebruik ga snappen, ontwikkel ik een interactief prototype in een browser. Dit prototype zal je laten zien hoe mijn oplossing zal werken. Verwacht in dit stadium geen grafisch ontwerp, dus mooi is het nog niet. Maar vanuit deze basis is dat nog maar een kleine stap.

Het ontwerp

Nu wordt het leuk! Want in de ontwerpfase gaan we aan de slag met kleur en beeld om het prototype tot leven te brengen en aan te passen aan jouw huisstijl.

Oplevering

Tot slot trekken wij ons een paar weken terug om alle functionaliteit werkend te krijgen en te testen, voordat we je nieuwe website live zetten zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld.

Ben je er klaar voor?


Offerte aanvragen